nl
  Nl
  En

  Steltman & Amsterdamse Golfclub

  09 april 2024

  Verslag door Dolores Wijs en Secretariaat Amsterdamse Golfclub:

  STELTMAN PAASWEDSTRIJD OP DE AMSTERDAMSE GOLFCLUB 2024

  Op Tweede Paasdag werd gestreden om de mooie prijzen van de Steltman paaswedstrijd.

  Ook dit jaar heeft Fred Brom van Steltman Juwelier de prijzen ter beschikking gesteld.

  Niet alleen voor nummers 1, 2 en 3, maar ook voor de neary, leary en longest drive. Bovendien stonden in het huisje bij de 10de heerlijke macarons als traktatie van de juwelier.

  Fred Brom vertelde met trots over het bedrijf en over zijn unieke museum met zilver, juwelen en horloges en nodigde de leden uit dit museum eens te bezoeken in Den Haag.

  Steltman zal volgend jaar voor de 15de en laatste keer deze wedstrijd sponsoren. Wij zijn zeer dankbaar voor de jaren sponsoring en gaan voor 2026 op zoek naar een nieuwe sponsor.

  Voordat de prijzen werden uitgereikt is ons mooie vernieuwde terras geopend en werden we getrakteerd op een glaasje en een hapje.

  'Het was een mooie Paas wedstrijd dag op de Amsterdamse Golfclub.  

  De hele dag droog en ook de zon liet zich einde dag zien. De Steltman prijzen zijn aan de winnaars uitgereikt en ik heb het Steltman Museum en de mogelijkheid om deze te bezoeken, onder de aandacht kunnen brengen.

  Een Jaeger LeCoultre-horloge, dé prijs voor de gelukkige speler die een hole in one slaat op de 6e hole, kon retour naar Steltman. Deze hole-in-one werd niet geslagen.

  In 2025 is er een laatste kans dit horloge te winnen. Het is dan het 15e en tevens laatste jaar waarin Steltman deze Paaswedstrijd sponsort met prijzen. Wij hebben dit altijd met groot plezier kunnen doen, zeer prettig samengewerkt en gespeeld en zullen deze periode in 2025 mooi en gepast en zoals altijd met mooie prijzen afsluiten'.

  Fred Brom

  Steltman Juwelier & Steltman Watches

  Afbeelding: Youhoo Promotions Den Haag

  Afbeeldingen bij dit nieuwsbericht