nl
  Nl
  En

  De juwelen van het exclusieve Duitse merk Isabelle Fa worden gezien als juwelen van het beste soort. Vooral het kettingwerk van het merk wordt geprezen voor zijn hoogwaardige vakmanschap. Het merk maakt colliers en armbanden, bijpassende ringen, oorsieraden en hangers. Al deze juwelen worden gemaakt in eigen goudlegering, waarvan het recept geheim is. De kwaliteit van de juwelen die de ateliers van Isabelle Fa verlaten is dan ook subliem te noemen. Na het mengen wordt het goud gerold, gesneden, uitgerekt en door de meester-goudsmeden in de juiste vorm gesoldeerd. Het eindresultaat hiervan is een juweel met onzichtbare naden.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Functies
  Uurwerk
  Gangreserve
  Materiaal
  Kastvorm
  Diameter
  Horlogeglas
  Wijzerplaat
  Bandsluiting
  Waterdichtheid
  Bandmateriaal
  Index Wijzerplaat
  Materiaal soort
  Materiaal kleur
  Steen soort
  Steen kleur
  Vintage
  Sexe
  Automatendraaier
  QlockTwo
  Manchetknopen
  Ringmaat
  Collectie

  Het perfecte Isabelle Fa juweel vindt u bij Steltman

  De hoogste kwaliteit en unieke designs: Isabelle Fa straalt exclusiviteit uit die de massaproductie overstijgt. De prachtige en unieke juwelen van Isabelle Fa zijn een geweldig cadeau voor een dierbare of voor uzelf. Bent u geïnteresseerd in één van de juwelen van het merk Isabelle Fa uit onze collectie? Wij adviseren met alle plezier over deze sieraden in onze winkel. Uiteraard geven wij u uitgebreid advies over de juwelen, zodat u het Isabelle Fa juweel vindt dat precies aansluit op uw wensen.