nl
  Nl
  En
  DoDo bij Steltman Juwelier

  DoDo biedt als geen ander juwelenmerk een eindeloze mogelijkheid tot mixen & matchen en het eigenhandig samenstellen van een persoonlijk juweel. In de ruime collectie zilveren en gouden hangers zijn verschillende emoties gevangen die passen bij de liefde, blijdschap, vriendschap, inclusiviteit, trouw, vrolijkheid, sport, spiritualiteit, gemis en liefde voor de natuur. De juwelen zijn voor jong en oud een zeer geliefd cadeau. Een gekleurd koord, zilveren of gouden armbandjes met de zilveren of gouden componenten vormen een basis van waaruit u kunt starten met het samenstellen van een DoDo juweel. Met uw keuze voor een hangertje, oftewel DoDo Charm, maakt u het juweel vervolgens persoonlijk en vanuit het hart, voor uzelf of voor een ander. Bovendien kan het juweel steeds weer uitgebreid worden met een nieuw DoDo component of een Charm en vermaakt worden tot een geheel nieuwe DoDo.

  Het merk DoDo werd in 1994 is opgericht door het wereldberoemde Italiaanse juwelenhuis Pomellato. Het idee voor de DoDo sieraden ontstond op het betoverende eiland Mauritius, waar de echte dodo ooit leefde. Het verhaal van het eigenzinnige dier inspireerde de ontwerpers. Deze inspiratie had als eindresultaat een prachtige collectie van originele, speelse, luxe bedels en andere unieke en stijlvolle juwelen.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Functies
  Uurwerk
  Gangreserve
  Materiaal
  Kastvorm
  Diameter
  Horlogeglas
  Wijzerplaat
  Bandsluiting
  Waterdichtheid
  Bandmateriaal
  Index Wijzerplaat
  Materiaal soort
  Materiaal kleur
  Steen soort
  Steen kleur
  Vintage
  Sexe
  Automatendraaier
  QlockTwo
  Manchetknopen
  Ringmaat
  Collectie

  Hoge kwaliteit DoDo juwelen bij Steltman

  Met DoDo wil het merk juwelen bereikbaar maken voor jongere generaties. Het concept werd ontwikkeld om van één gram goud gebruik te maken om de juwelen trendy, luxe, maar ook betaalbaar te houden. Op deze manier heeft DoDo de balans tussen hoge kwaliteit en betaalbaarheid gevonden.

  DoDo sieraden: trendy en customizable

  DoDo sieraden kenmerken zich door hun unieke en speelse stijl. De DoDo-bedels staan inmiddels bekend als echte verzamelobjecten en zijn perfect als cadeau voor een speciaal iemand. Elke wit, geel (18k) of roségouden (9k) DoDo hanger vertelt namelijk een verhaal dat een extra dimensie geeft aan uw juweel. De hangers vertegenwoordigen allemaal een emotie of hebben een speciale betekenis.

  Vind het perfecte DoDo sieraad bij Steltman

  Voor iedereen is er een passende DoDo hanger. Er zijn zelfs 18k witgouden bedels waarin diamant is verwerkt. Veel van de andere DoDo juwelen zijn tevens aanpasbaar naar eigen smaak van de drager. U kunt uw DoDo sieraden hierdoor precies samenstellen zoals u ze zelf het liefste ziet en draagt. Zo geeft u uw juwelen een unieke eigen identiteit, die helemaal is afgestemd op uw stijl.

  Bent u op zoek naar DoDo sieraden en wilt u hierover advies? Of heeft u interesse in één van de DoDo juwelen die Steltman aanbiedt? Wij adviseren u graag en helpen u graag bij het maken van een keuze uit deze prachtige sieraden.