nl
  Nl
  En

  Het Kopenhaagse familiebedrijf Ole Lynggaard geeft Deens design sinds 1963 een nieuwe definitie. Het merk ontwerpt elegante juwelen die draagbaar zijn voor vrouwen van alle leeftijden. De juwelen worden ontworpen door goudsmid en juwelendesigner Charlotte Lynggaard en haar vader Ole Lynggaard. Zij ontwerpen samen de prachtigste juwelen die stuk voor stuk gebaseerd zijn op de natuur. Van omgevouwen blaadjes en slangenkopjes tot bamboetwijgen, de natuur komt in al haar facetten terug in de collectie van Ole Lynggaard. Designs van het merk zijn perfect voor verfijnde, vrouwelijke en moderne vrouwen die op zoek zijn naar een elegant juweel met een ruw en sensueel randje.

  De vermelde prijzen van onze merkleveranciers op de website en in de webshop zijn onderhevig aan prijsschommelingen wegens fluctuaties van prijzen van edelmetalen, edelstenen en diamanten. Steltman is gerechtigd de vermelde prijs dienovereenkomstig aan te passen naar de kostprijs.

  Functies
  Uurwerk
  Gangreserve
  Materiaal
  Kastvorm
  Diameter
  Horlogeglas
  Wijzerplaat
  Bandsluiting
  Waterdichtheid
  Bandmateriaal
  Index Wijzerplaat
  Materiaal soort
  Materiaal kleur
  Steen soort
  Steen kleur
  Vintage
  Sexe
  Automatendraaier
  QlockTwo
  Manchetknopen
  Ringmaat
  Collectie

  Vind juwelen van hoge kwaliteit in onze Ole Lynggaard webshop

  Naast uniek design hebben de ontwerpers van Ole Lynggaard een grote passie voor vakmanschap. Het merk levert dan ook juwelen van uitstekende kwaliteit. De familie Lynggaard werkt met een selectie van 130 toegewijde en gespecialiseerde medewerkers en maakt bij de vervaardiging van de juwelen uitsluitend gebruik van de beste materialen. De kwaliteitsbewuste insteek van Ole Lynggaard zorgt ervoor dat u met een aankoop in onze winkel of Ole Lynggaard webshop niet alleen zelf plezier hebt van de juwelen. De unieke en stijlvolle sieraden kunnen nog generaties lang worden doorgegeven.

  Ontdek welk Ole Lynggaard juweel bij u past

  De collectie van Ole Lynggaard bevat bijzondere en stijlvolle stukken met een perfecte afwerking. Hebt u interesse in één van de juwelen als cadeau voor een dierbare, of juist voor uzelf? Wij bieden een gevarieerde collectie van Ole Lynggaard armbanden, ringen en oorsieraden aan. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om deze collectie te bezichtigen en te passen. Uiteraard geven wij u uitgebreid deskundig advies over onze juwelen tijdens uw bezoek. Wij helpen u met alle plezier het perfecte juweel voor u te vinden.